audio online kurz nemčiny pre gastronomické obory - PhDr. Alena Hofmanová

Audio nline kurz nemčiny pre gastronomické obory - PhDr. Alena Hofmanová je určený pre všetkých, ktorí pracujú na pozíciách čašníčka/čašník, barmanka/barman, kuchárka/kuchár, prevádzkarka/prevádzkar ako i majiteľov gastro zariadení a pri svojej práci, pri styku s hosťami, kleintami, alebo pri tvorbe jedálnych či nápojových lístkov, na Slovensku alebo v zahraničí, používajú špeciálnu "gastro nemčinu".

Časový a vecný rozsah kurzu

Kurz obsahuje nahrávky vo formáte mp3 v rozsahu 17 hodín (čistý čas nahrávok). V celom kurze je uvedených viac než 1400 nemeckých slovíčiek z oboru gastronómie.

Štruktúra kurzu

Kurz je rozdelený do troch samostatných častí:

komentovaný slovensko - nemecký výkladový slovník
Je konštruovaný ako v súbor jednotlivých slovíčiek a súvisiacich výrazov, slovných spojení, alebo často používaných viet s výslovnosťou. V úvode je vysvetľená tiež základná gramatika.
► pozrite si ukážku - B "bravčový bôčik" + prídavné mená a ich koncovky (ukážka)

nemecko - slovenský slovník
Klasický slovník gastro slovnej zásoby, písaný aj s výslovnosťou písanou po slovensky
► pozrite si ukážku - K (ukážka)

slovensko - nemecko slovník
Klasický slovník gastro slovnej zásoby, písaný aj s výslovnosťou písanou po slovensky.
► pozrite si ukážku - M (ukážka)

Ako absolvovať kurz

Na prístup do kurzu sú potrebné dva kroky. Prvým je registrácia na stránke hofmanova.sk. Po tejto registrácii si zakúpite jeden z poukazov na kurz a tým získate na príslušné časové obdobie prístup do platenej časti stránky na kurz. Poukazy sa dajú kúpiť v dvoch variantách, ako 30 dňový, alebo celoživotný prístup.

Po zakúpení poukazu a úhrade príslušnej čiastky vám na dané časové obdobie bude sprístupnená platená časť webovej platformy hofmanova.sk (články označené ako "platený obsah"). Pripomíname, že pred zakúpením poukazu na kurz je nutná registrácia na stránke hofmanova.sk. Návod na registráciu nájdete TU.

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Ďalšie informácie